THE NEST

The 75 m2 private apartment, located in Frosinone area next to Rome  in Italy,  has undergone a full renovation. The design choices of this project have been  influenced by the desire to have an intimist space in your own house.

The main room has been transformed into one suspended environment, where walls and floor become separate entities without any continuity. An elevated gallery breaks this harmony. The Nest, overlooking the rest of the house,  becomes the main point of observation of domestic activity and a site for personal introspection.

The clean  design and the subtle lighting of the bedroom areas, achieved by plain  white and colored surfaces  create a relaxed and  elegant ambient for the dwellers.

PROJECT TITLE
The Nest

YEAR
2010

LOCATION
Frosinone-Rome, Italy

DESIGN TEAM
Aldo Sollazzo
Matteo Di Sora

COLLABORATORS
Edil SCS